Partick Thistle-Hamilton (preview)

Η Partick Thistle νίκησε 1-0 στο Perth τη St Johnstone και βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας μετά 9 χρόνια, στο πρωτάθλημα όμως μετρά 4 ματς χωρίς να σκοράρει. Οι Jags θα αγωνισθούν χωρίς τον τιμωρημένο Christie Elliott , ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ryan Scully, Gary Fraser και Stuart Bannigan.
Η Hamilton προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου επικρατώντας 3-0 στα πέναλτι της Dunfermline (1-1 η κανονική διάρκεια), στο πρωτάθλημα όμως είναι στην προτελευταία θέση, μόλις 3 βαθμούς πιο πάνω από την ουραγό Inverness. Οι Accies πηγαίνουν στην Γλασκώβη χωρίς τους τραυματίες Ali Crawford, Γιώργο Σαρρή, Greg Docherty, Jesus Garcia Tena, Darren Lyon, Alex D'Acol, Louis Longridge και Shaun Want, με τους Dan Seaborne και Grant Gillespie να είναι αμφίβολοι.
H Partick μετρά 9 ματς χωρίς ήττα κόντρα στους Accies στο πρωτάθλημα, τα 7 από αυτά όμως έληξαν ισόπαλα. Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έφεραν 2-2 στο Firhill τον Οκτώβριο και 1-1 στο New Douglas Park τον Δεκέμβριο, ενώ και οι 3 τελευταίες συναντήσεις τους στο Firhill έληξαν ισόπαλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.