St Johnstone-Celtic (preview)

Η Celtic έρχεται από 18 σερί νίκες, μετρά 28 ματς χωρίς ήττα από την αρχή της σεζόν και δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια της.
Κι όλα αυτά χωρίς να έχει τους Moussa Dembele, Stuart Armstrong και Leigh Griffiths στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Και οι τρεις επέστρεψαν στις προπονήσεις, κάνοντας όμως ένα ελαφρύ πρόγραμμα και φαντάζει αδύνατο να είναι στη σημερινή αποστολή. Κοντά στην επάνοδο ο μέσος Tom Rogic που έχασε τα τελευταία 8 παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ ο νεοαποκτηθείς δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του.
Η Celtic είχε νικήσεις δύσκολα 1-0 τη St Johnstone στη Γλασκώβη πριν 11 μέρες, ισοφαρίζοντας τότε το ρεκόρ των Lisbon Lions φτάνοντας τα 26 ματς χωρίς ήττα από την αρχή της σεζόν. Η άλλη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν ήταν τον Αύγουστο, όταν η Celtic είχε επικρατήσει 4-2 στο McDiarmid Park. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει στις εγχώριες διοργανώσεις τη Celtic ήταν η St Johnstone, επικρατώντας 2-1 στο Perth τον περασμένο Μάιο.
Η St Johnstone έρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, έχοντας πετύχει 4 γκολ σε 4 προσπάθειες στην εστία! Οι Saints είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί μπροστά και συμπαγείς στην άμυνα. Δύσκολα θα έχουν σήμερα στη διάθεση τους τον επιθετικό Chris Kane που έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση κι έχασε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Partick Thistle. Εκτός αποστολής ο Ally Gilchrist που υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση και ο Michael Coulson που παραμένει εκτός μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.