Φοβήθηκε νέο τραυματισμό ο Tierney


O αριστερός μπακ της Celtic, Kieran Tierney, είχε μείνει 3 μήνες εκτός γηπέδων εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και φοβήθηκε τα χειρότερα, όταν δέχτηκε το σκληρό φάουλ του Ryan Bowman στη νίκη των Bhoys με 2-0 επί της Motherwell.
O 19χρονος αμυντικός της Celtic βρέθηκε στο έδαφος, πονώντας, με το γόνατο του να έχει ματώσει και φοβήθηκε τα χειρότερα. «Αμέσως σκέφθηκα ότι κάτι κακό συνέβη, με βρήκε στην επιγονατίδα, ήταν μια φρικτή διεκδίκηση, φοβήθηκα τα χειρότερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά, στάθηκα τυχερός» δήλωσε ο Tierney, ενώ ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, δήλωσε ότι ίσως να έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός. Ο Bowman ζήτησε αμέσως συγγνώμη από το νεαρό μπακ της Celtic, όμως ο Tierney δεν είχε διάθεση συγχώρεσης τονίζοντας: «Έχοντας μόλις επιστρέψει από το τραυματισμό το τελευταίο που ήθελα ήταν να χτυπήσω ξανά. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία, ήταν ένα πολύ κακό τάκλιν. Μου ζήτησε συγγνώμη, δεν απάντησα και πολύ, πιστεύω ότι ήταν απευθείας κόκκινη, αν δεις τώρα το γόνατο μου και πόσο ψηλά με βρήκε με τις τάπες, θα συμφωνήσεις. Δεν είναι δική μου απόφαση όμως, το γόνατο ευελπιστώ ότι θα είναι εντάξει, υπάρχει πληγή, αλλά κατά τα άλλα είναι καλά.»
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Don Robertson, τιμώρησε με κίτρινη τον Ryan Bowman, όμως ο παλιός διαιτητής Charlie Richmond, βλέποντας τη φάση, συμφώνησε με τον Tierney ότι έπρεπε να δοθεί απευθείας κόκκινη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.