‘Εκανε τη δουλειά η Aberdeen, 1-0 τους Jags

Χάρη σε ένα γκολ του Graeme Shinnie στο 42’, Aberdeen νίκησε 1-0 την Partick Thistle και έγινε η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας, δικαιώνοντας τα προγνωστικά.
Ο Derek McInnes έκανε 3 αλλαγές στην ομάδα που έχασε την Τρίτη 1-0 από τη Hamilton, με τους Peter Pawlett, Jayden Stockley και Jonny Hayes να παίρνουν τη θέση των Mark Reynolds, Ryan Jack και Ryan Christie, με τον τελευταίο να είναι στον πάγκο, ενώ οι άλλοι δύο ήταν τραυματίες και εκτός αποστολής.
Η Partick Thistle είχε την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 1-0 στο Dundee, παίζοντας με 3 στην άμυνα κάτι που ζόρισε αρκετά τους γηπεδούχους.
Η Aberdeen έφτασε κοντά στο γκολ στο 23' με τον Niall McGinn όμως ο keeper της Thistle,Tomas Cerny κατάφερε να αποκρούσει. Οι Dons βρήκαν το γκολ που ήθελαν στο 42’, με τον Niall McGinn να δίνει τη μπάλα στον Graeme Shinnie στο ύψος της περιοχής, για να τη στείλει με δυνατό σκαστό σουτ στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 55’ με κεφαλιά του Adam Rooney κι άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 77’ με τον Niall McGinn να αναγκάζει τον goalkeeper Tomas Cerny σε ακόμα μια απόκρουση. Δεύτερο δοκάρι στο 82’ για την Aberdeen σε κεφαλιά του Anthony O'Connor, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, αλλά αυτό του Shinnie ήταν αρκετό για να στείλει τους Dons στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Η Partick Thistle τελείωσε με 10 παίκτες το ματς, με τον Danny Devine να παίρνει δεύτερη κίτρινη στο 93’ για φάουλ στον Jayden Stockley.

ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, Taylor, McLean, Rooney (Storey 80), McGinn (Christie 88), Hayes, Pawlett (O'Connor 75), Stockley.
PARTICK THISTLE: Cerny, Booth, Lindsay, Osman, Doolan (Nisbet 79), Erskine (Azeez 60), Barton (Lawless 54), Elliott, Devine, Keown, Edwards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.