Καρέ ο Clark και 5-1 οι Pars τη Dumbarton

O Nicky Clark πέτυχε 4 γκολ κι η Dunfermline επέστρεψε στις νίκες, μετά από 4 ματς στην Championship, συντρίβοντας με 5-1 τη Dumbarton.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ όταν ο Michael Moffat έβγαλε τη σέντρα κι ο Nicky Clark έκανε το 1-0. Στο 27’ ο Clark έγινε δημιουργός κι ο Paul McMullan o σκόρερ με ένα εξαιρετικό δεξί σουτ. Το δεύτερο γκολ έγινε η αιτία να έρθουν στα χέρια δύο παίκτες της Dumbarton, με τον Stuart Carswell να αποχωρεί ματωμένος μετά από κουτουλιά που δέχτηκε από τον Mark Docherty!
Ο Nicky Clark έκανε το 3-0 με κεφαλιά στο 60’, για να σημειώσει άλλα δύο γκολ στο 79’ και το 84’, φτάνοντας τα 13 τη σεζόν που διανύουμε. Ο Daniel Harvie στο 86’ μείωσε για τους Sons, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 4 ματς, και βρέθηκαν 3 βαθμούς πίσω από τη Dunfermline, με τους Pars να έχουν και δύο ματς στο χέρι.

DUNFERMLINE: Murdoch, Geggan, Morris, Ashcroft, Talbot, Wedderburn (Spence 73), Higginbotham, Herron (McCabe 58), McMullan, Clark, Moffat (Reilly 76).
DUMBARTON: Martin, Docherty (Lang 73), Buchanan, Barr, Harvie, Carswell (Stanton 30), Smith, Vaughan, Stirling, Thomson, Nade (Fleming 75).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.