Ο El Alagui τη λύση για την Ayr, 1-0 τη Raith

Η κεφαλιά του Farid El Alagui στο 62’ έδωσε στην Ayr Utd τη νίκη με 1-0 επί της Raith, που είχε κάτω από τα δοκάρια της τον μεσοεπιθετικό Ryan Stevenson, αφού και οι 3 τερματοφύλακες της ήταντραυματισμένοι. Ο Stevenson πάντως ήταν εξαιρετικός, δεν έφταιγε για το γκολ κι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.
Ο 32χρονος μέσος ήταν σταθερός κάτω από δοκάρια, μάζευε σέντρες, είχε δυνατά  βολέ και καλές αποκρούσεις. Έκανε την πρώτη του επέμβαση μόλις στο 2’ σε κεφαλιά του El Alagui, ενώ σταμάτησε και τον Michael Rose στο πρώτο μέρος. Η Raith έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Chris Johnston, αλλά ο αμυντικός της Ayr, Nicky Devlin, έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, κι ενώ ο keeper, Greg Fleming είχε εξουδετερωθεί. Ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στην συνέχεια, με την κεφαλιά του Ryan Hardie να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, για να χάσει ακόμα μια ευκαιρία ο Hardie στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του John Hughes πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες της στο 62’ όταν ο Brian Gilmour έβγαλε τη σέντρα κι ο Farid El Alagui σημείωσε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Honest Men. Γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, με την Ayr να παίρνει την πρώτη της νίκη, από τις 22 Οκτωβρίου, μετά από 15 ματς, και να πλησιάζει στον ένα βαθμό τη Raith. 8 βαθμούς πίσω από την Ayr είναι η ουραγός St Mirren, έχει όμως και δύο ματς λιγότερα. Η Raith πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες της, φτάνοντας τα 15 ματς χωρίς, μόλις στο τρίτο από αυτό ήταν απόψε στον πάγκο, ο John Hughes.

AYR UTD: Fleming, Devlin, Gilmour, Meggatt, Balatoni, McGuffie (Boyle 84), Forrest, Wardrope (Moore 57), McKenna, El Alagui, Cairney (Rose 6).
RAITH ROVERS: Stevenson, Thomson, Callachan, Mvoto, Benedictus (Coustrain 70), McHattie, Johnston (Barr 80), Hardie, Davidson, Barr, McManus (Stewart 80).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.