Lennon και Duffy σε μεγάλη κόντρα

Νeil Lennon και Jim Duffy παραλίγο να έρθουν στα χέρια χθες, στο 0-0 της Hibernian με τη Morton στο φινάλε της αναμέτρησης, με τους δύο προπονητές να αποβάλλονται, όπως και δύο ποδοσφαιριστές, ένας για κάθε ομάδα.
Όλα ξεκινήσαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όταν ο Kudus Oyenuga έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν, σηκώνοντας στον αέρα τον Jordon Foster της Hibernian, μπροστά στον πάγκο των Hibs, για να τα …ακούσει από το Neil Lennon. O αρχηγός των Hibs, Darren McGregor, πήγε να ζητήσει .εξηγήσεις, ο Oneyuga έκανε πως …δέχτηκε κουτουλιά, ακολούθησε σύρραξη με τους δύο τεχνικούς να μπλέκουν και παραλίγο να έρθουν στα χέρια.
«Ο προπονητής της Morton μου ζήτησε να …λογαριαστούμε, δίκαιο, δεν έκανα πίσω, κάθω άλλο, παρότι έρχονταν προς το μέρος μου ο βοηθός του κι οι παίκτες του» δήλωσε ο Lennon που παραδέχτηκε ότι φώναξε στον Oyenuga ότι πήγε να σπάσει το πόδι του παίκτη του, αποκαλώντας μάλιστα «δειλό» και «ντροπή για το άθλημα» τονίζοντας: «Ο τύπος πήγε να σπάσει το πόδι του παίκτη μου κι ο ο Darren McGregor πήγε προς το μέρος του έκανε πως τον χτύπησε χωρίς καν να τον έχουν αγγίξει. Έτσι ο δειλός απέβαλλε τον αρχηγό της ομάδας μου και πρέπει να το δεχτώ; Όχι, με τίποτα, φυσικά και θύμωσα κι είχα μετά όλους από την αντίπαλη τεχνική περιοχή να έρχονται στη δική μου, ενώ το μόνο που έκανα ήταν να φωνάξω στον αντίπαλο παίκτη, κάτι που είχα δικάιωμα να κάνω.»
Ο προπονητής της Morton, Jim Duffy προσπάθησε να ταλαγιάσει τα πνεύματα δηλώνοντας: «δα τη σύρραξη στην τηλεόραση μετά κι ήταν ενοχλητικό. Δε θέλω να πω σε αντιπαράθεση με τον τεχνικό της Hibernian,αντέδρασα ανώριμα, αλλά δεν του ζήτησα να ...λογαριαστούμε, δεν είμαι 12χρονος.»
Μπορείτε να βγάλετε τα -όποια- συμπεράσματα σας στο βίντεο που ακολουθεί και δείχνει τι συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.