Kόλλησαν οι Hibs, 0-0 με Morton

Η Hibernian έχασε πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων κι ένα δοκάρι στο πρώτο λεπτό, για να μείνει στο 0-0 με τη Morton, διατηρώντας έτσι τη διαφορά των 10 βαθμών με την ομάδα του Greenock που έχει κι ένα ματς στο χέρι.
Το ματς ήταν πολύ σκληρό και τελείωσε επεισοδιακά αφού αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες το παιχνίδι.

Η Hibernian είχε τη μεγάλη φάση με το ξεκίνημα όταν το αριστερό σουτ του John McGinn έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
OΙ γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα τους έφερνε αγκαλιά με τον τίτλο κι είχαν κλασικές ευκαιρίες, απέναντι σε μια Morton που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τον keeper των Hibs, Ofir Marciano, να σταματά τους Andy Murdoch και Jamie Lindsay.
Αυτός που είχε όμως περισσότερη δουλειά όμως ήταν ο goalkeeper της Morton, Derek Gaston, που σταμάτησε δύο φορές τον Jason Cummings (στο 16’ και το 85’) και μία τον Darren McGregor.
Oι κεφαλιές των Thomas O'Ware στο 31’ και Brian Graham στο 76’ έφυγαν ελάχιστα άουτ για τη Hibernian που έμεινε χωρίς γκολ στην έδρα της για πρώτη φορά στη φετινή Championship.
Η ένταση κορυφώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Oyenuga έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Jordan Forster της Hibernian, με τον McGregor να τρέχει να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του και τον Lennon να είναι έξαλλος. Ακολούθησε σύρραξη, με τον διαιτητή Nick Walsh -που συμβουλεύθηκε το βοηθό του για- να αποβάλλει τους Oyenuga και McGregor, μαζί με τους προπονητές των δύο ομάδων.
Οι Hibs έχουν ακόμα 6 ματς μέχρι το τέλος, έναντι 7 της Morton που είναι όμως 10 βαθμούς πίσω. Με αυτή την ισοπαλία πάντως η ομάδα του Greenock ανέβηκε στη 2η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τη Dundee Utd κι έναν από τη Falkirk από την οποία έχει κι ένα ματς λίγότερο.

HIBERNIAN: Marciano, Ambrose, McGregor, Hanlon (Forster 87), Stevenson, Boyle, Bartley, McGinn, Keatings, Holt (Graham 66), Cummings (McGeouch 87).
MORTON: Gaston, Doyle, O'Ware, Lamie, Russell, Forbes (Oyenuga 84), Lindsay, Murdoch, Tidser, Oliver (Shankland 89), Nesbitt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.