Άτυπη ρεβάνς θέλει ο McKinnon


Ο τεχνικός της Dundee Utd, Ray McKinnon, ήταν παίκτης της ομάδας που ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Stenhousemuir στον τελικό του Challenge Cup το 1996 κι ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα πάρει το τρόπαιο.
ΟιTangerines αντιμετωπίζουν τη St Mirren στο Fir Park κι ο McKinnon αναφέρθηκε και στον τελικό του 1996: «Έχω ελάχιστες αναμνήσεις από τον τελικό, το γεγονός ότι χάσαμε στα πέναλτι μετά από μια βαρετή ισοπαλία χωρίς τέρματα είναι το μόνο που θυμάμαι, είμαι όμως χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που θεωρώ πνευματικό μου σπίτι, σε αυτήν ξεκίνησα να παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, είχαμε πάρει τότε την άνοδο και τερματίσαμε στην 3η θέση της Premier League την επόμενη σεζόν.»
O McKinnon δεν έχει ξεχάσει την ήττα από τη St Mirren πριν από 9 μέρες και θέλει αυτή τη φορά η ομάδα του να επικρατήσει.
«Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Είδα τη St Mirren να αποκλείει τους New Saints στα ημιτελικά κι ήταν πολύ εντυπωσιακή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την απογοήτευση που νοιώσαμ όταν μας νίκησαν πριν από 10 μέρες στην Championship» υπογράμμισε ο τεχνικός της Dundee Utd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.