Super Buddies, 3-2 τη Dundee Utd

H St Mirren νίκησε 3-2 τη Dundee Utd κι έβαλε …φωτιά στη μάχη της παραμονής στην Championship. Οι Saints πλησίασαν στον πόντο την προτελευταία Ayr Utd, ενώ η Dundee Utd παρέμεινε στην 4η θέση, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Hibernian.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Harry Davis, για να ισοφαρίσει η Dundee Utd στο 33’ με τον Tony Andreu. Ο Stevie Mallan με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 37’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Buddies, για να κάνει το 3-1 ο Lewis Morgan στο 59’ με αριστερό σουτ. Ο Andreu μείωσε στο 69’ για τους φιιλοξενούμενους, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Tangerines, που έφτασαν τις 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια τους στην Championship. Η United έμεινε στην 4η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την 3η  Morton και 10 πίσω από την πρωτοπόρο Hibernian, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τη 2η Falkirk αλλά κι ένα παραπάνω από τη Morton.
H St Mirren πήρε μια μεγάλη νίκη, τρίτη στα 5 τελευταία παιχνίδια της στην Championship, κι είναι μια ανάσα από την προτελευταία Ayr Utd, με το όνειρο της παραμονής πιο ζωντανό από ποτέ αυτή τη σεζόν.

ST MIRREN:O'Brien, Irvine, Mackenzie, Davis (Baird 41), Eckersley, Mallan, McGinn, Loy (Magennis 68), Smith (Storie 81), Morgan, Sutton.
DUNDEE UTD: Bell, Dillon, Durnan, Edjenguele, Robson, Telfer, Flood, Fraser (Mikkelsen 31), Andreu, Nicholls (Coote 63), Murray (van der Velden 78).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.