St Mirren-Dundee Utd (preview)

H St Mirren έφερε στο 0-0 με τη Dunfermline το Σάββατο, μένοντας για δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ κι είναι 4 βαθμούς πίσω από την προτελευταία Eyr United. Πάνω από 4.000 οπαδοί των Buddies βρέθηκαν στο ματς κι ο τεχνικός της St Mirren, Jack Ross, ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσουν τη Dundee Utd, για να ανταμοίψουν τους οπαδούς τους που αναμένεται να γεμίσουν και απόψε το Paisley 2021 Stadium.
Η Dundee Utd έχασε με 1-0 το μεγάλο ματς με τη Hibernian, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή της ήττα στο Tannadice, κι είναι 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας πάντως κι ένα ματς στο χέρι. Και σα να μην έφτανε η ήττα, οι νίκες των Falkirk και Morton έριξαν τους Tangerines στην 4η θέση. Ο Ray McKinnon πάντως τονίζει ότι η ομάδα του δεν τα παρατά και θα συνεχίσει να κυνηγά την πρωτιά, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στις 10 αγωνιστικές απου απομένουν. Στο ματς με τη Hibernian αποβλήθηκε ο Lewis Toshney που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση.
H Dundee Utd έχει κερδίσει και στις δύο φετινές αναμετρήσεις τη St Mirren, 2-0 στο Paisley τον Οκτώβριο και 2-1 στο Tannadice την Παραμονή των Χριστουγέννων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.