Staggies στο Εδιμβούργο, 1-0 τη Hearts

Staggies (αρσενικά ελάφια) είναι το παρατσούκλι της Ross County, που πέρασε …κουτουλώντας τη Hearts στο Tynecastle, αφήνοντας την ομάδα του Cahtro για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη.
Ο Ian Cathro έκανε 4 αλλαγές στην ομάδα που έχασε από την Partick ThistleΟ αρχηγός Don Cowie επέστρεψε στα χαφ στη θέση του Faycal Rherras, ο Sam Nicholson ξεκίνησε στη θέση του τραυματία Jamie Walker, Bjorn Johnsen πήρε τη θέση του Esmael Goncalves (που αποβλήθηκε στο ματς με την Thistle) στην επίθεση και ο  Moha Choulay ξεκίνησε αντί του Rory Currie.
Οι Jay McEveley και Kenny Van der Weg ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Ross County. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρυλικού επιθετικού της Hearts, Alex Young, που απεβίωσε αυτή τη βδομάδα.
Kαλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ross County είχε και την πρώτη ευκαιρία στο ματς, όταν ο δεξιός μπακ Andraz Struna drills έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του keeper, Scott Fox. Οι δύο ομάδες φάνηκε να παίζουν στην κόντρα, οι Alex Schalk, Tim Chow και Jay McEveley έφτασαν κοντά στο γκολ για την County, όμως η Hearts είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Arnaud Djoum έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το ματς κρίθηκε από ένα λάθος του Αλέξανδρου Τζιόλη στο 51’. Ο Έλληνας μέσος αντί να διώξει τη μπάλα την έστρωσε στον Alex Schalk που την έστειλε στα δίχτυα. Ο Schalk έχασε μια ευκαιρία στη συνέχεια, με τη Hearts να φτάνει κόντά στην ισοφάριση με τον Τάσο Αυλωνίτη, όμως ο τερματοφύλακας Scott Fox απέκρουσε τη βολίδα του Έλληνα αμυντικού. Η Ross County άξιζε τη νίκη, πρώτη της μετά από 6 ματς, βυθίζοντας ακόμα περισσότερα στη μουρμούρα τους γηπεδούχους που έφτασαν τα 5 ματς χωρίς νίκη.
HEARTS: Hamilton, Struna, Αυλωνίτης, Nowak, Sowah, Τζιόλης, Cowie (Martin 79), Djoum, Nicholson, Εl Quariachi (Currie 67), Johnsen (Bikey 77).
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Naismith, Davies, McEveley (Tumilty 79), Van der Weg, Woods (O'Brien 69), Chow, Curran, Schalk (Gardyne 82), Boyce. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.