H Motherwell το …break, 1-1 στο Ibrox

Mετά από 4 ήττες από τους Rangers, η Motherwell πήρε 1-1 στο Ibrox στην πέμπτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος. Οι Steelmen προηγήθηκαν στο 3’ με τον Louis Moult για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 61’ με τον Joe Garner, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις για τη Motherwell.
Oι Rangers είχαν δύο αλλαγές στην άμυνα, με τον Lee Hodson να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου, James Tavernier και τον Rob Kiernan, που εξέτισε την ποινή του, να ξεκινά αντί του Danny Wilson. 
Ο μέσος Stephen Pearson ξεκίνησε τελικά για τη Motherwell, όπως και ο αμυντικός Ben Heneghan returns που εξέτισε την ποινή του.
Η Motherwell προηγήθηκε για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν κόντρα στους Gers, όταν ο Louis Moult έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα στο 3’, μετά από κόρνερ του Chris Cadden. Αυτή τη φορά οι Rangers δεν γύρισαν το ματς, κινδύνεψαν μάλιστα να το χάσουν, με τη Motherwell να έχει αρκετές ευκαιρίες. Οι Moult και Scott McDonald έστειλαν τη μπάλα άουτ, o keeper των γηπεδούχων, Wes Foderingham, σταμάτησε τους Louis Moult και Scott McDonald, ενώ και ο Rob Kiernan έδιωξε τη μπάλα σε μια επικίνδυνη φάση, λίγο πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Bowman. Οι αλλαγές των Gers απέδωσαν στο δεύτερο μέρος, ο Joe Garner έφερε το ματς στα ίσα στο 61’ με εντυπωσιακό αριστερό σουτ κι ο Kenny Miller έστειλε τη μπάλα άουτ 3 λεπτά αργότερα. Οι Steelmen είχε δύο ευκαιρίες στη συνέχεια με τον Ryan Bowman, σε ένα ματς που ήταν μέχρι το τέλος στην κόψη του ξυραφιού. Το 1-1 αφήνει τους Rangers 10 βαθμούς πίσω από τη 2η Aberdeen, την οποία θα αντθμετωπίσουν ακόμα δύο φορές στις οχτώ αγωνιστικές που απομένουν. Η Motherwell έμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, απέχοντας ένα βαθμό από την προτελευταία Hamilton και 3 από την ουραγό Inverness.
RANGERS: Foderingham, Hill (Halliday 45), Kiernan, Wallace (Garner 45), Toral, Miller, McKay, Hodson (O'Halloran 45), Hyndman, Holt, Waghorn.  
MOTHERWELL: Samson, Hammell, Heneghan, McHugh, Moult (Ainsworth 80), Bowman (Blyth 76), Cadden, Frear, Clay (Lasley 50), McDonald, Pearson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.