Η Hamilton 1-0 στο 89’ τους …9 «άγιους»

Η St Johnstone έπαιξε για ένα ημίχρονο με 9 παίκτες, αφού οι Danny Swanson και Richard Foster αποβλήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους, γιατί …πλακώθηκαν μεταξύ τους. To πλήρωσε στο 89’, όταν ο Alex D'Acol σημείωσε το γκολ που έφερε τους Accies πάνω από την Inverness CT στη μάχη των ουραγών.
H Hamilton είχε αλλαγές στην ενδεκαδα που έχασε 4-0 στο Ibrox με τον goalkeeper Remi Matthews να ξεκινά αντί του Gary Woods, ενώ ο αμυντικός Michael Devlin και οι επιθετικοί Alexandre D'Acol και Rakish Bingham πήραν τη θέση των Daniel Redmond, Alex Gogic και Massimo Donati. 
Ο goalkeeper Alan Mannus ξεκίνησε για τη St Johnstone στη θέση του Zander Clark και ο μέσος Murray Davidson αντί του επιθετικού Steven MacLean, που αποφασίστηκε να μη ρισκάρει στον πλαστικό αγωνιστικό χώρο των Accies.
H Hamilton ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κι είχε ένα δυνατό σουτ του Greg Docherty στο 4’ που απέκρουσε ο keeper των Saints, Alan Mannus. 33’ Attempt missed. Οι Accies είχαν μια καλή στιγμή στη συνέχεια με τον Rakish Bingham για να απαντήσουν οι Saints με τον Danny Swanson στο 38’ σε ένα ημίχρονο που έληξε χωρίς σκορ κι επισκιάστηκε από τον καυγά των Danny Swanson και Richard Foster. Οι δύο συμπαίκτες αντάλλαξαν λόγια, με τον Foster να προσπαθήσει να ρίξει γροθιά στον Swanson που κινήθηκε να κλωτσήσει τον συμπαίκτη του. Ακολούθησε χάος στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθήσουν να χωρίσουν τους δύο συμπαίκτες. Ο διαιτητής, Don Robertson, ενημερώθηκε και φυσικά απέβαλλε τους δύο ποδοσφαιριστές. Παρότι η St Johnstοne βρέθηκε με 9 παίκτες σε ένα ολόκληρο ημίχρονο φάνηκε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων. Τη λύση έδωσε στο 89’ ο Alex D'Acol σημειώνοντας το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Accies και τους έβγαλε από το βυθό της βαθμολογίας. Οι Saints έμειναν στην 4η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τη Hearts που υποδέχεται αύριο την πρωτοπόρο Celtic. Εννοείται ότι περιμένει τιμωρία τους δύο ποδοσφαιριστές των Saints.

HAMILTON ACADEMICAL: Matthews, Devlin, Gillespie (Σκόνδρας 52), Imrie, Docherty (Brophy 66), D'Acol, Crawford, Bingham (Redmond 75), MacKinnon, McMann, Σαρρής
ST JOHNSTONE: Mannus, Scobbie, Alston, Davidson, Swanson, Shaughnessy, Paton, Foster, Easton, Craig (Millar 86), Cummins. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.