Χ-ωρίς συγκινήσεις, Kilmarnock-Hearts 0-0

Oι 4.110 θεατές που βρέθηκαν στο Rugby Park δεν είδαν γκολ και δεν είδαν ούτε το θέαμα που ήθελαν, με την αναμέτρηση της Kilmarnock με τη Hearts να προσφέρει ελάχιστες συγκινήσεις.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ian Cathro, ως τεχνικού, σε πλαστική επιφάνεια, μιας κι ο προπονητής της Hearts επισκέφθηκε για πρώτη φορά την έδρα της Killie ενώ δεν είχε πάει ακόμα με την ομάδα του σε αυτή της Hamilton. Ξεκίνησε πάντως με την ενδεκάδα που κατέβασε στο ματς με τη Dundee, που σημαίνει ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν πάλι βασικός κι ο Τάσος Αυλωνίτης στον πάγκο.
Ο Lee McCulloch είχε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε το προηγούμενο ματς της Kilmarnock, με τους Kristoffer Ajer και Kris Boyd να ξεκινούν αντί των Scott Boyd και Conor Sammon.
Στο 16’ έγινε η μοναδική αξιόλογη φάση σε ένα βαρετό πρώτο ημίχρονο. Ο Arnaud Djoum της Hearts έπεσε στην περιοχή μετά από διεκδίκηση με τον Kristoffer Ajer, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν -μάταια- πέναλτι.
Βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος η Kilmarnock έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Kris Boyd στο 54’ (με κεφαλιά) και στο 58’ (με σουτ μέσα από την περιοχή), όμως ο βετεράνος επιθετικός δε βρήκε εστία. Η συνέχεια ανήκε στη Hearts που ανέβηκε κι είχε μια κεφαλιά στιγμή στο 68’ όταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Esma Goncalves δεν είχε δύναμη κι ο keeper των γηπεδούχων, Freddie Woodman, μάζεψε εύκολα τη μπάλα. Στην αγκαλιά του Woodman κατέληξε στη συνέχεια το μακρινό σουτ του Arnaud Djoum και το αριστερό σουτ του Jamie στο 72’ με την Hearts να πιέζει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές ακόμα με τον Malaury Martin στο 82’ και τον Esma Goncalves στο 85’, όμως η Kilmarnock ήταν αυτή που άγγιξε τη νίκη στο 91’, όταν o Jordan Jones έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Kris Boyd δεν έπιασε όπως ήθελε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Η Hearts είναι τώρα στο -4 από την 4η St Johnstone (που υποδέχεται αύριο την Aberdeen), ενώ η Kilmarnock μάζεψε έναν ακόμα βαθμό στην πορεία της για άνετη εξασφάλιση της παραμονής στις τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία ματς για την ομάδα του Ian Cathro που συνεχίζει να μην πείθει, σε αντίθεση με την Killie του Lee McCulloch.
KILMARNOCK: Woodman, Hendrie, Dicker, Ajer, Taylor, Smith (Hawkshaw 37), Wilson, Roberts (Frizzell 82), Longstaff (Kiltie 70), Jones, Boyd.
HEARTS: Hamilton, Smith, Buaben (Currie 52), Nowak, Struna, Kitchen, Tζιόλης, Sutchuin-Djoum, Cowie (El Ouriachi 70), Walker (Martin 81), Tavares Cruz da Silva.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.