Kilmarnock-Hearts (preview)

Ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα σταμάτησε στο Celtic Park για την Kilmarnock που έχασε την πρώτη εξάδα, φαίνεται όμως να μένει μακριά από τη μάχη της παραμονής. Θα αγωνισθεί και απόψε χωρίς τον επιθετικό, Rory McKenzie, που αναμένεται να δει κάποιον ειδικό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.  Επιστρέφει στην άμυνα ο Kristoffer Ajer που δεν είχε δικαίωμα να παίξει κόντρα στη Celtic αφού είναι δανεικός από τους Bhoys, όμως θα λείψει απόψε ο Conor Sammon που είναι δανεικός από τη Hearts. Παραμένει εκτός μάχης ο αρχηγός της ομάδας Steven Smith.
Μετά από 3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει η Hearts νίκησε 1-0 τη Dundee, με τις φήμες που θέλουν τον τεχνικό της, Ian Cathro, να παίρνει ...χαρτάκι να συνεχίζονται και την ιδιοκτήτρια της ομάδας, Ann Budge, να δηλώνει ότι ο Cathro είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια. Ο μέσος Sam Nicholson είναι τιμωρημένος, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Aaron Hughes, John Souttar και Callum Paterson για τους φιλοξενούμενους που μετρούν μόνο δύο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια τους κι είναι στην 5η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την 4η St Johnstonre.
H Kilmarnock μετρά μόλις μία ήττα στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Hearts, κέρδισε 2-0 τον Οκτώβριο στο Rugby Park, για να χάσει 4-0 στο Εδιμβούργο τον Δεκέμβριο στις δύο φετινές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.