Motherwell-Hamilton (preview)

Το μεγάλο ντέρμπι του Lanarkshire, είναι απόψε «εξάποντο» παραμονής, καθώς ένας βαθμός χωρίζει τους γηπεδούχους από την προτελευταία Hamilton.
H Μotherwell έχει αυτοπεποίθηση μετά το 1-1 του Σαββάτου στο Ibrox, μετρά όμως 3 ματς χωρίς νίκη, έχοντας κερδίσει μόλις το ένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια της. Οι Steelmen δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία στα 14 τελευταία παιχνίδια τους, ενώ έχει χάσει τα 5 τελευταία ματς που έδωσε στην έδρα της.
Αμφίβολος ο πρώτος scorer της ομάδας, Louis Moult, που είχε κάνει καρέ τερμάτων στο ντέρμπι του Σεπτεμβρίου, όταν η Motherwell νίκησε 4-2 τους Accies. Aμφίβολος και ο επιθετικός Jacob Blyth, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο αμυντικός Stephen McManus. Ένας άλλος αμυντικός, ο Richard Tait έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
Η Hamilton έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της St Johnstone (με τους Saints να παίζουν ένα ημίχρονο με 9 παίκτες), στο ματς αυτό όμως χτύπησε ο μέσος Grant Gillespie και χάνει το αποψινό ντέρμπι. Ο νεοαποκτηθείς David Templeton αναμένεται να είναι στην αποστολή των Accies που δεν έχουν κερδίσει τα 4 τελευταία ντέρμπι με τη Motherwell, ενώ έχει 11 γκολ στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Fir Park. Η Hamilton έφερε 1-1 στην έδρα της με τη Motherwell την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ, όπως προαναφέρουμε, έχασε 4-2 στο Fir Park το Σεπτέμβριο, στα ντέρμπι που έδωσαν οι δύο ομάδες τη σεζόν που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.