Ψάχνει αντίδραση η Aberdeen

Ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα ανακάμψει μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-0 από τη St Johnstone το περασμένο Σάββατο. Δύο «φτηνά» γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο κόστισαν στους Dons, με τον McInnes να χαρακτηρίζει «απαίσια» την εμφάνιση της ομάδας του, είναι όμως απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογική της θέση.
«Αν μας πρότειναν στην αρχή της σεζόν, τη 2η θέση με 4 αγωνιστικές να απομένουν, 9 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο και τεράστιο συντελεστή τερμάτων υπέρ μας, θα την παίρναμε αμέσως» δήλωσε ο τεχνικός της Aberdeen σημειώνοντας: «Eίναι δύσκολο για όλες τις ομάδες στο διαχωρισμό (σ.σ. τα παιχνίδια των εξάδων, με τις 6 πρώτες ομάδες να παίζουν μεταξύ τους), αντιμετωπίζουμε όλοι τις ίδιες προκλήσεις, εντός ή εκτός έδρας δεν έχει σημασία. Ο στόχος τώρα είναι να αντιδράσουμε μετά από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα και να μη σκεφτόμαστε τι γίνεται αλλού, πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, για να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας.»
O προπονητής της Aberdeen είχε ένα καλό λόγο και για την 4η St Johnstone: «Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και στη St Johnstone, είναι πολύ καλή στο να κρατά τους αντιμπάλους μακριά από την περιοχή της, τα παιχνίδια εναντίον της είναι πάντα κλειστά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.