«Διώξτε τον ρατσισμό» φωνάζει ο Scott Sinclair

Ο Scott Sinclair βρέθηκε για πρώτη φορά θύμα ρατσισμού στην καριέρα του και φαίνεται ότι υπάρχει και συνέχεια για τον 28χρονο άσο της Celtic. O oπαδός των Rangers, Paul Kenny, παραδέχτηκε την ενοχή του (οι κάμερες τον έδειξαν έτσι κι αλλιώς να κάνει ρατσιστική χειρονομία στον Sinclair) στο εντυπωσιακό 5-1 των Bhoys στο Ibrox.
«Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο εδώ, για την ακρίβεια πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, το ποδόσφαιρο δεν το έχει ανάγκη πρέπει να διώξουμε μακριά αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε ο Sinclair που είναι μεταξύ των υποψηφίων για παίκτης της χρονιάς στη Σκωτία.
«Δεν το άφησα να με επηρεάσει, οι συμπαίκτες μου στάθηκαν αμέσως δίπλα μου, αν και πήραμε χαμπάρι μετά το ματς τι είχε συμβεί» παραδέχτηκε ο Sinclair, ενώ υπάρχει και συνέχεια με άλλον οπαδό των Rangers που έβαλε την κόρη του (!) να κάνει ανάλογες χιερονομίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!
Ο Sinclair καταδίκασε αηδιασμένος και αυτό το περιστατικό και μένει συγκεντρωμένος στην εντυπωσιακή -πρώτη του- σεζόν με τη Celtic. Aναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στη Celtic μετά από ψηφοφορία των συμπαικτών του αλλά και των οπαδών των Bhoys κι είναι τώρα υποψήφιος, μαζί με τρεις ακόμα συμπαίκτες του, για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς στη Σκωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.