Επίθεση στον αρχηγό των Accies και την οικογένεια του

Ο αρχηγός της Hamilton, Mikey Devlin, δέχτηκε επίθεση από οπαδό μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τη Hamilton, που άφησε την ομάδα του στην προτελευταία θέση, μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Inverness.
H Ηamilton έχασε 1-0 στην έδρα της, ο Devlin απάντησε σε φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδό, μετά τη λήξη του αγώνα, μπλέχτηκαν και οι γονείς του με την αδελφή του που ήταν στην κερκίδα και χρειάστηκε η επέμβαση του προσωπικού του γηπέδου για να λήξει το περιστατικό.
«Δε νομίζω ότι αξίζαμε τέτοια αντιμετώπιση μετά τη λήξη του αγώνα, καταλαβαίνω την αγανάκτηση των οπαδών, αλλά αυτό δεν αρκεί” δήλωσε ο 23χρονος captain των Accies προσθέτοντας: «Ο πατέρας και η μητέρα μου ήταν στην κερκίδα, είχε έρθει και η αδελφή μου από το Λονδίνο, που δεν παρακολουθεί συχνά παιχνίδια κι αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου καλό. Λυπάμαι, αλλά τα δίνω όλα για την ομάδα, κάθε μέρα κάθε βδομάδα, ούτε εγώ ούτε οι άλλοι παίκτες αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση.»
Oι Accies παίζουν με τη Ross County έδρας και με τη Dundee στην έδρα τους τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και ξέρουν ότι ακόμα κι αν κάνουν το 2 στα 2 η παραμονή στην κατηγορία δεν είναι εξασφαλισμένη.
«Δεν θέλουμε να χάνουμε, όσο αγανακτισμένοι κι αν είναι οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι επηρεάζουν κι εμάς οι ήττες, αν υποβιβαστούμε θα είναι άσχημο και για μας, ξέρω ότι είμαστε ένας μικρός σύλλογος και δεν έχουμε τις χιλιάδες των οπαδών να έρχονται σε κάθε ματς» τόνισε ο Devlin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.