Η Motherwell το ντέρμπι-παραμονής- του Lanarkshire

Χάρη σε μια κεφαλιά του Louis Moult στο 66’ η Motherwell νίκησε τους Accies στο ντέρμπι, κρατώντας τη Hamilton στην προτελευταία θέση, μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Inverness.
Τρεις αλλαγές έκανε ο προπονητής της Hamilton, Martin Canning, στην ενδεκάδα που ξεκίνησε την περασμένη βδoμάδα στο ματς με την Inverness, με τους Grant Gillespie, Danny Redmond και Ali Crawford να παίρνουν τη θέση των Scott McMann (άρρωστος), Massimo Donati και Rakish Bingham.
Μία αλλαγή μόνο είχε η Motherwell σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της, με τον Craig Clay να ξεκινά αντί του Lionel Ainsworth στα χαφ. Πολύ σκληρό το πρώτο μέρος με έξι κίτρινες, ένα κλασικό ντέρμπι του Lanarkshire, με τον Τύπο να το παρουσιάζει ως το σημαντικότερο που έγινε ποτέ, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Alex D'Acol έπιασε το σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο goalkeeper των Steelmen, Russell Griffiths και λίγο αργότερα η Motherwell άνοιξε το σκορ. Ο Elliott Frear έβγαλε τη σέντρα κι ο Louis Moult με κεφαλιά στο 66’ σημείωσε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι του Lanarkshire. H Mοtherwell άφησε τρεις βαθμούς πίσω της τη Hamilton και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, με τους Accies να παραμένουν στο +4 από την ουραγό Inverness.
HAMILTON ACADEMICAL: Matthews, Σκόνδρας, Devlin, Gillespie, Docherty (Brophy 75), D'Acol, Imrie, Redmond (Templeton 84), Crawford, MacKinnon, Σαρρής.
MOTHERWELL: Griffiths, Hammell, Heneghan, McHugh, Moult (Ferguson 85), Cadden, Lasley (Ainsworth 66), Frear (Bowman 78), Clay, Campbell, McDonald. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.