Hamilton-Dundee (preview)

H Ηamilton θέλει νίκη για να παραμείνει πάνω από την ουραγό Inverness (ένας βαθμός τις χωρίζει) στο δραματικό -όπως εξελίσσεται- φινάλε στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας, για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να αντιμετωπίσει στα play-off τη Dundee Utd (που νίκησε χθες 2-1 τη Falkirk). Οι Accies έρχονται από 4 σερί ήττες, έχουν όμως την κατάσταση στα χέρια τους, αφού αν κερδίσουν δεν τους ενδιαφέρει τι θα κάνει η Caley Thistle. Διαθέσιμοι ο αμυντικός Michael Devlin και ο επιθετικός Alex D'Acol για τους γηπεδούχους
Η ήττα της Dundee από την Inverness την Τετάρτη ήταν η πρώτη με τον Neil McCann στον πάγκο για τους Dark Blues. Aμφίβολοι ο αμυντικός Kevin Gomis και ο επιθετικός Marcus Haber, με τους κεντρικούς αμυντικούς James McPake και Julen Etxabeguren να παραμένουν καιρό τώρα εκτός μάχης.
Η Hamilton έχει χάσει μόλις ένα από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με τη Dundee, ήταν όμως το πιο πρόσφατο, τον Οκτώβριο με 1-0. Οι άλλες δύο συναντήσεις της με τη Dundee αυτή τη σεζόν ήταν εκτός έδρας, κέρδισε 2-0 στο τον Απρίλιο, ενώ έφερε 1-1 τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.