Στη Hearts o Berra

O Christophe Berra υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας (για τριετές συμβόλαιο) με τη Hearts, επιστρέφοντας μετά από 8 χρόνια στο Tynecastle.
O 32χρονος αμυντικός έφυγε το 2009 από τη Hearts κι αγωνιζόταν στην Αγγλία, τα 4 τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Ipswich, με την οποία δεν ανανέωσε τη συνεργασία του γιατί ήθελε να επιστρέψει στη Σκωτία, ώστε να είναι κοντά στην κόρη του. Η Hearts ενδιαφέρθηκε άμεσα, όπως αναμενόταν, δύο βδομάδες πριν κι η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στο Εδιμβούργο είναι πια γεγονός.
«Ήθελα να επιστρέψω, υπάρχει μόνο μια ομάδα στη Σκωτία στην οποία θα ήθελα να επιστρέψω κι αυτή είναι η Hearts» δήλωσε ο Berra στο επίσημο κάναλι του συλλόγου συμπληρώνοντας: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Εδιμβούργο, η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι εκεί κι ελπίζω εκεί να τελειώσω την καριέρα μου.»
Ο Berra θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ian Cathro κι αναφέρθηκε και στον διευθυντή ποδοσφαίρου των Jampos, Craig Levein, που ήταν ο προπονητής με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στους Jampos, σημειώνοντας: «Έχω μιλήσει με τον Ian μερικές φορές, έχω μιλήσει και με τα παιδιά κι έχουν μόνο καλά λόγια γι αυτόν. Ο Craig Levein έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου όταν ήμουν νεαρός και μεγάλο μέρος της καριέρας μου οφείλεται σε αυτόν.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.