Στη Hibernian o Murray

O Simon Murray της Dundee Utd συμφώνησε με τη Hibernian κι είναι ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης του από την ομάδα του Εδιμβούργου. Η ήττα της Dundee Utd με 1-0 από τη Hamilton, στον χθεσινό τελικό των play-off για μια θέση στην Premiership, έμελλε να είναι το τελευταίο παιχνίδι του 25χρονου επιθετικού με τη φανέλα των Tangesrines.
O Murray ενημέρωσε τους υπεύθυνους της United για την μετακίνηση του στο Εδιμβούργο μετά τον χθεσινό τελικό.
Η Hibernian επιστρέφει την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία κι ο Lennon κάνει ήδη τον προγραμματισμό του παίρνοντας έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρονταν οι Partick Thistle, St Johnstone και Inverness.
Ο Murray πέτυχε 4 γκολ σε 4 ματς για τη Dundee United στο δρόμο της για τον τελικό των play-off κόντρα στη Hamilton, μετρώντας συνολικά 25 γκολ σε 75 ματς, από το 2015 που αποκτήθηκε από την Arbroath. Μετρά 18 γκολ αυτή τη σεζόν για τη Dundee Utd και φεύγει ως ελεύθερος αφού λήγει το συμβόλαιο του το οποίο δεν θα ανανεώσει. Ο πατέρας του, Gary, έπαιξε στους Hibs τη δεκαετία του 80 πηγαίνοντας στο Εδιμβούργο από τη Montrose, την ομάδα στην οποία ο Simon ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.