Παραμονή για Killie, βυθός για Inverness

Η Kilmarnock νίκησε 2-1 την Inverness εξασφαλίζοντας την παραμονή της, σε αντίθεση με τους Highlanders που παρέμειναν στο βυθό της βαθμολογίας κι ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.
Με τον -δανεικό από τη Newcastle- goalkeeper Freddie Woodman να έχει υποχρεώσεις με την ομάδα κάτω των 20 της Αγγλίας, ο Jamie MacDonald έκατσε -για πρώτη φορά μετά την Hogmanay (Παραμονή της Πρωτοχρονιάς)- κάτω από τα δοκάρια της Kilmarnock. Ο Adam Frizzell ξεκίνησε αντί του βετεράνου επιθετικού Kris Boyd (που χάνει πιθανότατα λόγω τραυματισμού τις τελευταίες αγωνιστικές) και ο Greg Kiltie πήρε τη θέση του τιμωρημένου Greg Taylor για τους γηπεδούχους.
Η ουραγός Inverness κατέβηκε με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα, με τον Richie Foran να ψάχνει απεγνωσμένα μια δεύτερη σερί νίκη.
Η Caley Thistle ξεκίνησε αποφασισμένη και παραλίγο να προηγηθεί στο δεύτερο λεπτό, όμως ο Alex Fisher έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 17’ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από ένα τραγικό λάθος του goalkeeper Ryan Esson που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει μια ψηλή μπαλιά κι ο -δανεικός από τη Newcastle- αμυντικός Sean Longstaff που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το 1-0 για την Kilmarnock. Το γκολ επηρέασε πολύ τους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν ένα δεύτερο στο 57’ με αριστερό σουτ του Jordan Jones. Ο Alex Fisher έκανε το 2-1 στο 71’ για την Inverness που δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας, στο -4 από την προτελευταία HamiltonH Kilmarnock εξασφάλισε την παραμονή της και στοχεύει πια στο να κρατηθεί στην 6η θέση, χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος.
KILMARNOCK: MacDonald, Hendrie, Ajer, Dicker, S Smith, Jones, Longstaff, Wilson, Frizzell, Kiltie (McKenzie 77), Sammon.
INVERNESS CT: Esson, Raven, Warren, Draper (Cole 70), Mckay, Mulraney (Vigurs 46), Tansey, Fisher, Laing, McKay, Anier (Polworth 58).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.