Σώθηκαν οι Staggies, 1-1 στο Dundee

Η Ross County προηγήθηκε με τον Liam Boyce στο 4’, για να ισοφαρίσει στο 76’ με πέναλτι ο Darren O'Dea φέρνοντας τους Taysiders ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Μια παραμονή που εξασφάλισε ήδη η County με την ισοπαλία της.
Ο τεχνικός της Dundee, Neil McCann, είχε την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και την περασμένη εβδομάδα, στοχεύοντας στην τρίτη σερί νίκη του στον πάγκο των  Dark Blues.
Ο πρώτος σκόρερ της County, Liam Boyce, επέστρεψε στο βασικό σχήμα -με γκολ- έχοντας εκτίσει την ποινή του, με τον Kenny van der Weg να κάθεται στον πάγκο, ενώ επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας και ο Alex Schalk, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους φιλοξενούμενους. 
Οι Staggies άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επίθεση, με τον  Liam Boyce να αξιοποιεί τη μπαλιά του Martin Woods, φτάνοντας τα 21 γκολ και πιάνοντας τον Scott Sinclair της Celtic στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.
Η Dundee πίεσε για να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο Craig Curran ανέτρεψε στην περιοχή τον Cameron Kerr κι ο αρχηγός των γηπεδούχων, Darren O'Dea, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς, όμως η κεφαλιά του Marcus Haber στο τέλος έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του goalkeeper, Scott Fox.
Oι Dark Blues πάντως παρέμειναν αήττητοι με τον Neil McCann στον πάγκο, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία κι έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Παραμονή την οποία εξασφάλισε η County, απέχοντας πια 11 βαθμούς από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent, O'Dea, Hateley (Ross 45), O'Hara, McGowan, El Bahktaoui (Wighton 86), Haber, Kerr, Gomis (Gadzhalov 68).
ROSS COUNTY: Fox, Naismith, Davies, Fraser, Curran (Schalk 79), Woods, Chow, O'Brien (Tumility 73) Dow (van der Weg 35), Boyce, Gardyne. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.