Κρίνεται το μέλλον του McCulloch στην Kilmarnock

Η Kilmarnock ξεκινά αυτή τη βδομάδα συζητήσεις με τον Lee McCulloch, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού από το Φεβρουάριο, μετά την αποχώρηση του Lee Clark, κι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κρατώντας την ομάδα στην κατηγορίας, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
«Πάντα έλεγα ότι από τη στιγμή που θα σωθούμε, μπορούμε να κάνουμε ένα meeting» δήλωσε ο McCulloch που είδε την Kilmarnock να εξασφαλίζει την παραμονή της μετά τη νίκη με 2-1 επί της ουραγού Inverness.
O πρώην παίκτης των Rangers, Wigan και Motherwell μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 12 ματς πρωταθλήματος που έκατσε στον πάγκο της Killie κι αναφέρθηκε στις επιδόσεις του ως πρώτος τεχνικός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξάφνιασα λίγο και τον ίδιο τον ευατό μου, αλλά με τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα και με τους παίκτες που έχω δουλέψει δεν έχω καμία κακή εμπειρία. Δεν έχουμε μιλήσει για 2-3 μήνες με τους υπέυθυνους οπότε δεν παρασύρομαι, απλά θέλω να συγκεντρωθώ στις εμφανίσεις μας, είναι η 25η σερί σεζόν μας στη μεγάλη κατηγορία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.