Πλήρωσε την αποβολή η Peterhead

Η Peterhead προηγήθηκε στην έδρα της Forfar, αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 51’ κι έχασε 2-1 από τους γηπεδούχους. Ανόητη αποβολή του Michael McMullin που πήρε δεύτερη κίτρινη για βουτιά στην περιοχή, έδωσε προβάδισμα στην Forfar της League Two που είναι έτοιμη για μία ακόμα υπέρβαση.
Ο τεχνικός της Forfar, Gary Bollan, δεν έκανε καμία αλλαγή στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 4-2 επί της Annan Athletic, ενώ δύο αλλαγές είχε ο προπονητής της Peterhead, Jim McInally, στην ομάδα που ξεκίνησε με τη Montrose, με τους Jamie Redman και Grant Anderson να παίρνουν στα χαφ τη θέση των Nicky Riley και Simon Ferry.
O Rory McAllister άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ για την Peterhead, αξιοποιώντας τη σέντρα του Jamie Stevenson, όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 51’ όταν ο Michael McMullin πήρε δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» με βουτιά στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Martyn Fotheringham έξω από την περιοχή και πήραν τη νίκη στο 74’ με κεφαλιά του Michael Travis μετά από σέντρα του Jamie Bain.
Η Peterhead θέλει νίκη με ένα γκολ, με οποιοδήποτε σκορ, στη ρεβάνς στην έδρα της, τουλάχιστον για να στείλει το ματς στην παράταση, διαφορετικά θα υποβιβαστεί κι η Forfar θα πάρει την άνοδο στη League One κάνοντας ακόμα μία έκπληξη στα play-off. H ρεβάνς του Σαββάτου αναμένεται δραματική.
FORFAR: Adam, Bain, O'Brien, Travis, McLaughlin, Cox, Malone, Fotheringham (Peters 85), Denholm, Lister (Milne 85), Swankie (Malone 65).
PETERHEAD: Smith, Reid (McIntosh 57), Strachan, Gordon, McMullin, Stevenson (Blockley 61), Brown, Redman, Anderson, McAllister, Brown (Ross 52).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.