Οι Saints στο +12, 1-0 τη Hearts

H St Johnstone νίκησε 1-0 τη Hearts, χάρη σε ένα γκολ του Chris Kane στο 21’, αφήνοντας 12 βαθμούς πίσω της την ομάδα του Ian Cathro στην 5η θέση.
Τρεις αλλαγές για τη St Johnstone στην ενδεκάδα που ξεκίνησε το Σάββατο στο 1-0 επί της Partick Thistle, με τους Chris Millar, Craig Thomson και Chris Kane να παίρνουν τη θέση των Liam Craig, Steven MacLean και Paul Paton. Ο αρχηγός των Saints που εξέτισε την ποινή του ήταν στον πάγκο.
Μόλις μία αλλαγή για τη Hearts του Ian Cathro στο ομάδα που ξεκίνησε στο Ibroc το Σάββατο, στην ήττα με 2-1 από τους Rangers, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του τιμωημένου Prince Buaben.
Σε ένα ματς που έδειχνε μοιρασμένο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 26’ με τον Chris Kane να αξιοποιεί την εξαιρετική μπαλιά του Danny Swanson με ένα εξαιρετικό δεξί σουτ. Ο Kane είχε την ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, έστειλε όμως τη μπάλα άουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.
H Hearts είχε μια καλή στιγμή σε σουτ του Arnaud Djoum έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο goalkeeper Alan Mannus, ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο κι έψαξε την ισοφάριση, με τον Isma Goncalves να νικιέται από τον Mannus, ενώ ο keeper των Saints σταμάτησε και τον Liam Smith. Παρά τις ευκαιρίες των Jampos, η St Johnstone ήταν καλύτερη και πήρε μια δίκαιη νίκη, αφήνοντας 12 βαθμούς πίσω της την ομάδα του Εδιμβούργου. Ήταν η τρίτη σερί ήττα της Hearts, που μετρά 5 ματς χωρίς νίκη και το Σάββατο την περιμένει φινάλε της σεζόν στο Celtic Park.

ST JOHNSTONE: Mannus, Foster, Shaughnessy, Scobbie, Easton, Wotherspoon, Millar (Craig 80), Thomson (Alston 67), Swanson (Coulson 71), Kane, Cummins.
HEARTS: Noring, Hughes, Tζιόλης, Nowak, Smith, Nicholson (El Ouriachi 77), Cowie, Martin (Walker 61), Djoum, Johnsen (Currie 45), Goncalves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.