Rangers-Progres Niedercorn (preview)

Mετά από 6 χρόνια το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επιστρέφει στο Ibrox, με τους Rangers να υποδέχονται την Progres Niedercorn από το Λουξεμβούργο, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Θα απουσιάσει ο εξτρεμ Barrie McKay από τους γηπεδούχους και ο νεοαποκτηθείς Bruno Alves που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας, ενώ εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Danny Wilson. Οι νεοαποκτηθέντες Fabio Cardoso, Daniel Candeias, Dalcio, Eduardo Herrera, Ryan Jack, Alfredo Morelos και Carlos Pena προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή των γηπεδούχων. Ο μέσος Midfielder Niko Kranjcar, που είναι εκτός μάχης από τον περασμένο Οκτώβριο προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή.
Η Niedercorn τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου πέρυσι και απέκτησε τον Γερμανό Maximilian Watzka που είναι στην αποστολή όπως και ο διεθνής μέσος του Λουξεμβούργου, Sebastien Thill. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Thomas Gilgemann δεν θα έχει στη διάθεση του τον Candeias που αποκτήθηκε από την Benfica, μιας και για γραφειοκρατικούς λόγους δεν καθυστέρηση η καταχώρηση του στο ρόστερ, καθώς τα χαρτιά από την Alanyaspor, στην οποία είχε δοθεί δανεικός πέρυσι, δεν έφτασαν εγκαίρως.
Η ομάδα που θα προκριθεί λογικά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Λεμεσού της Κύπρου που αναμένεται να αποκλείσει την St Joseph του Γιβραλτάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.