1-1 με Rapid στην Αυστρία η Celtic

Η Celtic ισοφάρισε με πέναλτι του Moussa Dembele το γκολ που δέχτηκε με πέναλτι στο ματς με τη Rapid, στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία.
Στο φιλικό που έγινε στο Ertl Glas Stadion στο Amstetten, μια πόλη 60 χλμ ανατολικά του Linz, ο Brendan Rodgers έκανε 5 αλλαγές στην ομάδα που είχε ξεκινήσει κόντρα στην Blau-Weiss Linz πριν 3 μέρες, με τους James Forrest, Craig Gordon, Dedryck Boyata, Kieran Tierney και Scott Sinclair να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, στη θέση των Dorus de Vries, Jamie McCart, Calvin Miller, Jonny Hayes και Gary Mackay-Steven. H Celtic είχε την κατοχή στην αρχή, όμως οι Αυστριακοί ήταν αυτοί που έκαναν ευκαιρίες με τον Keeper των Bhoys, Craig Gordon να σταματά τους Joelinton and Tamas Szanto. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Gordon ανέτρεψε τον Joelinton κι ο επιθετικός της Rapid άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 45’. Ο Rodgers άλλαξε όλη την ενδεκάδα στο 63’ κι η Celtic έφτασε στην ισοφάριση, 17 λεπτά πριν τη λήξη. Ο Jonny Hayes ανατράπηκε στην περιοχή από τον Manuel Thurnwald κι ο Moussa Dembele εκτέλεσε το πέναλτι διαμορφώνοντας στο 73’ το τελικό 1-1. Επόμενο φιλικό για τους πρωταθλητές Σκωτίας με την Slavia Prague την Τρίτη.

CELTIC: Gordon (Hazard 63), Lustig (Ralston 63), Sviatchenko (Simunovic 63), Boyata (Izaguirre 63), Tierney (Miller 63), Brown, (Bitton 63), Armstrong (Henderson 63), McGregor (Rogic 63), Forrest (Hayes 63), Griffiths (Dembele 63), Sinclair (Mackay-Steven 63).
RAPID VIENNA:Knoflach (Sterbinger 46), Pavelic (Thurnwald 38), Dibon (Sonnlietner 46), Wober (M Hoffman 46), Schrammel (Bolingoli 46), Murg (Jelic 46), Auer (Schwab 70), Schwab (Ljubicic 46) Keles (Kuen 46), Joelinton (Prosenik 46) Szanto (Schaub 46).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.