Ήττα με 3-0 από τη Sunderland για Livingston

H Livingston έχασε 3-0 από τη Sunderland, μέσα στο Τοny Μacaroni Arena, μπροστά σε 1.119 θεατές, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της.
Η πρωταθλήτρια της σκωτσέζικης League One προσπάθησε, αλλά η διαφορά κλάσης με την ομάδα που έπαιζε πέρυσι στην αγγλική Premier League ήταν μεγάλη, με τις βαθιές μπαλιές στις οποίες κατέφυγε η Livi να μην ανησυχούν τις Black Cats της Αγγλίας.
Ο Wahbi Khazri άνοιξε το σκορ στο 20’, για να κάνει το 0-2 στο 76’ ο Joel Asoro. Ο Jeremain Lens διαμόρφωσε το 0-3 με βολίδα έξω από την περιοχή στο τελευταίο λεπτό. Ήταν το δεύτερο φιλικό της Sunderland στη Σκωτία, μετά το 2-2 με τη Hibernian στο Eδιμβούργο, και θα δώσει ένα ακόμα το Σάββατο με τη St Johnstone στο McDiarmid Park. Την ίδια μέρα η Livingston ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της υποδεχόμενη την Partick Thistle για το League Cup.

LIVINGSTON: Alexander (Maley 75), Lithgow (παίκτης υπο δοκιμή 65), Byrne (παίκτης υπο δοκιμή 75), Pittman, Mullen, Jacobs, Mackin (Todorov 65), Knox (Mullen 46, Carrick 65), De Vita (Peters 77), Halkett, Gallagher (Hamilton 75). 
SUNDERLAND: Mika, Jones (Lens 45), Galloway (Matthews 60), O’Shea (Kone 60) , Djilobodji (Beadling 60), Love (Ledger 60), N’Dong (Cattermole 60), Rodwell (Embleton 60), Gibson (Honeyman 60), Gooch (Asoro 60), Khazri (Maja 60).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.