Super Hibs, 2-2 με Sunderland

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 55’ η Hibernian έφερε 2-2 με τη Sunderland στο testimonial του Lewis Stevenson, σε ένα ματς που άγγιξε την ολική ανατροπή έχοντας και δοκάρι στο τέλος με τον Οliver Shaw. Στο 6’ οι οπαδοί των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του νεαρού Bradley Lowery φωνάζοντας το όνομα του στο Easter Road. Οι Άγγλοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Wahbi Khazri στο 11’ κι ένα καλό σουτ του Maja στο 25’ που απέκρουσε ο keeper των Hibs, Ofir Marciano. H Ηibernian είχε να επιδείξει μόνο ένα σουτ του John McGinn που έστειλε τη μπάλα πάνω στον keeper των BlackCats, Vito Mannone. To σκορ άνοιξε στο 42’ με τον Billy Jones να βγάζει τη σέντρα και τον Wahbi Khazri να στέλνει με βολίδα τη μπάλα στα δίχτυα. Η Sunderland διπλασίασε τα τέρματα της στο 55’ με τον Jeremain Lens, όμως οι Hibs δεν τα παράτησαν. Μαχητική η ομάδα του Neil Lennon, μείωσε στο 69’ με τον Martin Boyle κι έφερε το ματς στα ίσα στο 74’ με τον Fraser Murray.
Οι Hibs κυνήγησαν το γκολ της νίκης, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο πρών αμυντικός της Celtic, Adam Matthews, κατάφερε να σταματήσει τον Brian Graham την τελευταία στιγμή κι ακόμα μια μεγαλύτερη στις καθυστερήσεις όταν ο Οliver Shaw έστειλε με βολίδα τη μπάλα στο δοκάρι.
Εντυπωσιακή εμφάνιση και αποτέλεσμα για τη Hibernian κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε πέρυσι στην αγγλική Premier League. Iδανικό testimonial για τον Lewis Stevenson που όπως αναμενόταν έγινε  αλλαγή 5 λεπτά πριν τη λήξη, για να δεχτεί την αποθέωση με το χειροκρότημα των 9.309 θεατών που βρέθηκαν στο Easter Road.

HIBERNIAN: Marciano, Gray (Martin 75), McGregor, Fontaine (Porteous 59), Stevenson (Crane 85), Bartley (F.Murray 75), McGeouch (Pennant 59), McGinn, Boyle, Swanson (Graham 59), S.Murray (Shaw 75).
SUNDERLAND: Mannone (Mika 46), Love (Matthews 46), Kone (O’Shea 46), Djilobodji (Beadling 46), Jones (Galloway 46), Gibson (Robson 46), Rodwell (Cattermole 46), Embleton (Ndong 46), Honeyman (Greenwood 46), Khazri (Gooch 46), Maja (Lens 46).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.