3 μήνες εκτός αγώνων ο Boyata

Ο αμυντικός της Celtic, Dedryck Boyata, θα χάσει τους προκριματικούς αγώνες της ομάδας του για το Champions League εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο. O 26χρονος Βέλγος χτύπησε στο 0-0 με τη Slavia Prague την περασμένη Τρίτη κι από τότε εκφράστηκαν φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
«Eίναι πραγματικά απογοητευτικό για τον Dedryck» δήλωσε ο βοηθός του Brendan Rodgers, Chris Davies, προσθέτοντας: «Δεν έχω όμως καμία αμφιβολία ότι θα δουλέψει στην ανάρρωση και θα επιστρέψει δυνατότερος και καλύτερος.»
Ο Boyata πήγε στη Celtic από τη Manchester City το καλοκαίρι του 2015, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Έπαιξε σε 22 ματς πέρυσι πετυχαίνοντας 5 γκολ (μερικά από αυτά έκριναν παιχνίδια) κι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας που έκανε αήττητο treble.
«To χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το ιατρικό team κάνει λόγο για 3 μήνες, αλλά είμαστε πάντα αισιόδοξοι και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» τόνισε ο Davies, με τη Celtic να προετοιμάζεται για το αυριανό φιλικό με τη Shamrock Rovers.
Ο Boyata χάνει τα προκριματικά του Champions League με τη Celtic να μην έχει αποφασίσει αν θα πάρει άλλον αμυντικό στη θέση του, είναι κάτι που ακόμα εξετάζεται σύμφωνα με τον Davies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.