Η Aberdeen 3-1 την Arbroath σε φιλικό

Η Aberdeen νίκησε εύκολα με 3-1 την Arbroath μέσα στο Gayfield στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Europa League την επόμενη βδομάδα. Οι Dons θα αντιμετωπίσουν την NK Siroki Brijeg της Βοσνίας στο Pittodrie, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League κι έδειξαν αρκετά κεφάτοι στο Gayfield, σε ένα φιλικό που παρακολούθησαν 2.081 θεατές. Η έναρξη μάλιστα καθυστέρησε πέντε λεπτά για να μπουν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί που ήταν πολύ περισσότεροι απ’ότι θα περίμενε κανείς.
Η Aberdeen έπαιξε για πρώτη φορά με την μπλε εκτός έδρας εμφάνιση της και προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Adam Rooney, μετά από πάσα του Miles Storey, με τον Greg Stewart να κάνει το 0-2 στο 43’.
Ο keeper της Aberdeen, Joe Lewis έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του David Gold στο ξεκίνημα του β’ μέρους, για να γίνει το 0-3 στο 79’ με κεφαλιά του Jayden Stockley μετά από σέντρα του Tansey. Ο Kane Hester στο 86’ εκανε με σουτ το 1-3 για την Arboath.

ARBROATH: Gomez (Brodie 72), Gold, Hamilton, Little, O’Brien (Mackenzie 75), Denholm, Skelly (Wallace 72), Yule, Doris, Swankie (Hester 46), Linn (Henry 46).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Considine, O’Connor, Reynolds, McLean (McLennan 88), Stewart (Anderson 80), Rooney (Stockley 68), Tansey (Storie 88), Christie (Harvie 88), Storey (F. Ross 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.