Έτοιμος για θέση βασικού ο Mackay-Steven

Ο Gary Mackay-Steven πιστεύει ότι μπορεί να πάρει θέση στο βασικό σχήμα της Celtic φέτος, αρκεί να πάρει μερικά παιχνίδια στα πόδια του. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν κι η καλύτερη για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, μιας κι έχασε τους πρώτους 6 μήνες λόγω τραυματισμού κι ήταν μετά αδύνατο να βρει θέση στα άκρα με την εντυπωσιακή φόρμα των Scott Sinclair, Patrick Roberts και James Forrest.
Δεν έχασε όμως την πίστη στις ικανότητες του και πιστεύει ότι μπορεί να βρει θέση στην ενδεκάδα του Brendan Rodgers αρκεί να μείνει μακριά από τραυματισμούς.
«Eίναι καλό που μπορώ να ξεκινήσω την προετοιμασία, νοιώθω καλά κι ο κάθε ποδοσφαιριστής λέει ότι η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό. Σε βοηθά στην ταχύτητα και τη φυσική κατάσταση, γι αυτό είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι στα ταξίδια με τα παιδιά και να συμμετέχω στα ματς» δήλωσε ο Mackay-Steven σημειώνοντας: «Θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής, να είμαι όσο πιο καλά γίνεται και να μείνω μακριά από τραυματισμούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αν είμαι διαθέσιμος και δουλέψω σκληρά μπορώ να τραβήξω την προσοχή του προπονητή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.