Μέτρια η Dundee, 2-0 την Buckie Thistle

Η Dundee έπαιξε όσο χρειαζόταν για να επικρατήσει 2-0 της ερασιτεχνικής Buckie Thistle και να πιάσει στη βαθμολογία του Γ’ ομίλου τη συμπολίτισσα της United.
Οι 2.774 θεατές (135 από αυτούς ήταν οπαδοί των φιλοξενούμενων) που βρέθηκαν στο Dens Park, περίμεναν μια πιο εύκολη επικράτηση απέναντι στην πρωταθλήτρια της Highland League. Ειδικά όταν είδαν το σκορ να ανοίγει στο 12’ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Faissal El Bakhtaoui και βολίδα έξω από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν εκπληκτικό Daniel Bell κάτω από τα δοκάρια που σταμάτησε πολλές φορές στη συνέχεια τους Dark Blues. To έκανε και στο 83’ διώχνοντας το σουτ του Scott Allan, όπως ο Sofien Moussa ακολούθησε τη φάση κι έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

DUNDEE: Bain, Kerr, Hendry, Waddell, Holt, McGowan, Spence (Kamara 58), Deacon, El Bakhtaoui (Williams 69), Wolters (Allan 58), Moussa.
BUCKIE THISTLE: Bell, Skinner, Anderson, Mackinnon, Dorrat (Maitland 64), Taylor, McLean, Fraser, Urquhart, Steven Ross (Kai Ross 78), McLeod (Angus 64).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.