FK Trakai-St Johnstone (preview)

Στο LFF Stadionas στο Vilnius της Λιθουανίας η St Johnstone θα προσπαθήσει να αντρέψει την ήττα της με 2-1 πριν μια βδομάδα για να συνεχίσει στο Europa League. Κάτι εξαιρετικό δύσκολο μιας και οι Saints χρειάζονται δύο γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει 16 επίσημα ματς στα πόδια της κι είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Λιθουανίας. Οι αμυντικοί Saints Steven Anderson, Brian Easton και Keith Watson είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όμως ο επιθετικός Steven MacLean είναι στη Λιθουανία και δεν αποκλείεται να παίξει παρότι το LFF Stadium έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Λόγω προβλήματος στο γόνατο ο 34χρονος MacLean δεν αγωνίζεται σε συνθετικούς χλοοτάπητες, σήμερα είναι είναι ειδική περίπτωση και δεν αποκλείεται ο Tommy Wright να τον ρίξει στη μάχη.
«Είχαμε 23 θέσεις κι έτσι τον πήρα μαζί μου, θα τον αφήσω να κάνει μια ελαφριά προπόνηση και θα την παρακολουθήσω, νομίζω πάντως ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι από τους καλύτερους» δήλωσε ο τεχνικός της St Johnstone προσθέτοντας: «Δεν θέλω να στηριχθώ μόνο στον Steven. Έχουμε επιλογές μπροστά, έχουμε στο μυαλό μου τη γενικότερη εικόνα, θέλω να βλέπω και τη συνέχεια της καριέρας του που επιθυμώ να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο.»
Ο αριστερός μπακ Scott Tanser ήταν στον πάγκο στο 1-2 της περασμένης Πέμπτης, έχοντας υπογράψει μια μέρα πριν κι ο Wright τόνισε ότι θα τον ξεκινήσει σημειώνοντας: «Έχει εμπειρία από τη League One, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και καλός πασαδόρος, κάτι που θα βοηθήσει πολύ σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο.»
Η Trakai είναι το φαβορί μετά τη νίκη της στη Σκωτία, δεν θα έχει όμως στη διάθεση της τον Vaidotas Silenas μιας και ο 31χρονος μέσος είχε πάρει δεύτερη κίτρινη, 8 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ματς κι είχε αποβληθεί. Ο πρώην μέσος της, Deividas Cesnauskis, είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο ματς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα, αν ο τεχνικός των Λιθουανών, Olegas Vasilenko, αποφασίσει να παρατάξει πιο επιθετικά την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.