Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας η Hibernian

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της Hibernian ξεπέρασαν τις 12.000 κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Η επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια φαίνεται να έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς των Hibs.
Το ρεκόρ πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας έγινε τρεις βδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Partick Thistle στο Easter Road, που σημαίνει ότι οι πωλήσεις αναμένεται να ανέβουν κι άλλο.
Οι οπαδοί της Hibernian βίωσαν 12 εξαιρετικούς μήνες καθώς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Σκωτίας (3-2 τους Rangers στον τελικό), μετά από 114 χρόνια το Μάιο του 2016, πήραν τον τίτλο της Championship το Μάιο του 2017 εξασφαλίζοντας την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις εκπροσώπου των Hibs: «Πριν λίγο καιρό σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας που ήταν στις 11.500 τώρα ξεπεράσαμε τις 12.000.»
Η μεγάλη αντίπαλος, η συμπολίτισσα Hearts έχει ήδη πουλήσει 13.500 εισιτήρια διαρκείας, η Celtic ξεπέρασε τον περασμένο μήνα τα 50.000 διαρκείας, οι Rangers τα 40.000 διαρκείας και ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να σπάζουν το ρεκόρ των 43.170 διαρκείας, σε μια σεζόν για την οποία φαίνεται να ανυπομονούν οι οπαδοί της μεγάλης κατηγορίας στη Σκωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.