Kριτική χωρίς έλεος για Caixinha και Gers

O Tύπος της Σκωτίας και τα ΜΜΕ γενικότερα, άσκησαν σκληρή κριτική στον τεχνικό των Rangers, Pedro Caixinha, για την εξευτελιστική ήττα-αποκλεισμό με 2-0 από την άσημη Porgres Niederkorn του Λουξεμβούργου.
Η SCOTTISH SUN κάνει λόγο για «ανεπαρκή και αποτυχημένο προπονητή» σημειώνoντας ότι ο Pedro Caixinha πρέπει να βγάλει την επιγραφή "We Are The People" και να την αντικαταστήσει με το "We Are An Embarrassment" τονίζοντας ότι η ήττα των είναι η χειρότερη που έχει υποστεί ποτέ ομάδα της Σκωτίας. 
Η DAILY EXRPESS τονίζει ότι το αποτέλεσμα ήταν το «χειρότερο όλων των εποχών» στην ιστορία των Gers, ενώ η DAILY RECORD αναφέρεται στην συγγνώμη του Caixinha στους οπαδούς των Rangers.
Ο παλιός φορ των Gers, Gordon Dalziel, πιστεύει ότι ο αποκλεισμός μπορεί να οδηγήσει στην απόλυση του Caixinha, ενώ σύμφωνα με το THE SCOTSMAN η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power είναι διατεθειμένη να πληρώσει από τώρα τα στοιχήματα που φέρνουν τη Celtic πρωταθλήτρια Σκωτίας την επόμενη σεζόν, πριν γίνει η πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.