Με ανατροπή η Killie, 2 στα 2 η Ayr Utd

Στην κορυφή του Ε’ ομίλου βρέθηκε η Ayr Utd κάνοντας το 2 στα 2 μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Dumbarton. Δραματική νίκη με 4-2 για την Kilmarnock που ακολουθεί στους 3 βαθμούς, όσους έχει και η Clyde.
H Kilmarnock προηγήθηκε της Clyde με γκολ του Rory McKenzie στο 7’, όμως οι φιλοξενούμενοι της League Two γύρισαν το ματς σε δύο λεπτά με σουτ του Darren Ramsay στο 10’ και κεφαλιά του Kevin Nicoll στο 11’. Oι γηπεδούχοι έκαναν τη δική τους ανατροπή με δύο γκολ του Dom Thomas στο 53’ και το 59’ για να βρεθούν με 3-2 μπροστά. Ο Rory McKenzie πέτυχε στο 68’ το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 4-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Jordan Stewart της Clyde αποβλήθηκε.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Ayr United προηγήθηκε στην έδρα της Dumbarton με αυτογκό του Andy Dowie στο 36’ όμως οι Sons κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά του Christian Nade. Τα γκολ των Declan McDaid στο 71’ και Robbie Crawford στο 88’ (και τα δύο με σουτ έξω από την περιιοχή) έδωσαν τη μεγάλη νίκη στους Honest Men.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.