Θρίλλερ στο Lanarkshire, σοκ για Stenhousemuir

Σε ένα απίστευτο ντέρμπι στο Cliftonhil του Lanarkshire, Albion Rovers και Hamilton αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, στον Ζ’ όμιλο του League Cup, με την ομάδα της League One να επικρατεί στα πέναλτι κάνοντας μια μεγάλη έκπληξη. Οι Rovers προηγήθηκαν στο 9’ με τον Alan Trouten, όμως οι Accies γύρισαν το ματς με γκολ των Massimo Donati στο 38’ με σουτ και Shaun Want με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Trouten ισοφάρισε στο 53’ για τους γηπεδούχους, για να προηγηθούν ξανά οι Accies τέσσερα λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό γκολ του Shaun Want. Στο 64’ ο Alan Trouten ολοκλήρωσε το hat-trick του κάνοντας το 3-3, για να γίνει το 3-4 στο 74’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Rakish Bingham. Ο Ross Davidson με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-4 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.
Ήρωας στη διαδικασία ο keeper των γηπεδούχων, Graham Bowman, που έπιασε τα πέναλτι των Masimo Donati και Greg Docherty, για να επικρατήσει η Albion με 4-2 και να πάρει τους δύο βαθμούς που τη φέρνουν στην 1η θέση, ισόβαθμοι στους 6 βαθμούς με τους Accies, έχουν όμως καλύτερο συντελεστή τερμάτων. 
Στους 5 είναι η Queen of the South, όσους έχει και η East Kilbride που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο παίρνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Stenhousemuir.  Η πρωταθλήτρια της Lowland League προηγήθηκε στο 47’ με κεφαλιά του Sean Winter, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι της League Two με με σουτ του Jamie Longworth έξω από την περιοχή τρία λεπτά αργότερα. Ο Winter σκόραρε ξανά στο 63’ δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην East Kilbride που ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.