Η Peterhead την έκπληξη, 2-1 τη Hearts

Στον Β’ όμιλο του League Cup έγινε η μεγάλη έκπληξη με την Peterhead της League Two να κερδίζει 2-1 τη Hearts της Premiership, ενώ η East Fife της League One κέρδιζε δύσκολα με 3-2 την Elgin της League Two.
Στο κατάμεστο Balfoor του Aberdeenshire η Peterhead προηγήθηκε μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Jason Brown σε κόρνερ που εκτέλεσε ο William Gibson. Ο Kyle Laffert όμως έφερε το ματς στα ίσα στο 17’ σκοράροντας σε τρίτο σερί ματς, για να φτάσει ήδη τα 4 γκολ με τη φανέλα της Hearts. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν πάλεψαν στα ίσα με την ομάδα της Premiership κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα κρινόταν στα πέναλτι έκαναν μια ύστατη επίθεση. Ανταμείφθηκαν όταν ο Arnaud Djoum ανέτρεψε τον Jordon Brown και το πέναλτι εκτέλες εύστοχα στο 89’ ο Rory ΜcAllister δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα της League Two, που έφτασε τους 6 βαθμούς όσους έχει και η Hearts. Τώρα η ομάδα του Εδιμβούργου θα πρέπει να κερδίσει το Σάββατο την πρωτοπόρο Dunfermline για να βρεθεί σίγουρα στους 16.
Στο άλλο ματς του Β’ ομίλου η East Fife βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Thomas Reilly στο 49’, αλλά γύρισε το ματς με γκολ του Chris Duggan στο 57’ και πέναλτι που κέρδισε ο Matthew Cooper κι εκτέλεσε εύστοχα ο Mark Docherty στο 66’. OΙ φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Reilly να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 79’, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Paul Willis έδωσε τη νίκη στους Fifers. H Εast Fife έμεινε εκτός συνέχειας τερματίζοντας στην 4η θέση, ολοκλήρωσε όμως με νίκη την παρουσία της στους ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.