Σταθερά πρώτη η Falkirk, πέρασε 2η η Stirling

Mε hat-trick του Myles Hippolyte η Falkirk νίκησε εύκολα με 4-0 τη νεοφώτιστη στη League One, Forfrar, διατηρώντας με άνεση την πρωτιά στον Α’ όμιλο του League Cup. Mεγάλη νίκη και για τη Stirling Albion της League Two επί της Brechin της Championship, με την Albion να ανεβαίνει στη 2η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από την Inverness, έχοντας όμως ολοκληρώσει πια τα παιχνίδια της στον όμιλο.
Στο Falkirk Stadium οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς από το πρώτο μέρος, όταν προηγήθηκαν 3-0, με δύο γκολ του Myles Hippolyte στο 8’ και το 28’ κι ένα του Nathan Austin στο 29’. Στο 50’ ο Myles Hippolyte ολοκλήρωσε το hat-trick του κάνοντας το 4-0, ενώ είχε και κεφαλιά στο δοκάρι. Oι Bairns έχουν προκριθεί στη φάση των 16.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Stirling Albion κέρδισε πέναλτι όταν ο Ewan McNeil ανατράπηκε από τον James Dale. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Peter MacDonald ανοίγοντας το σκορ στο 40’, για να το κλείσει στις καθυστερήσεις με ένα ακόμα πέναλτι ο Liam Caddis. Το είχε κερδίσει ο Callumm Morrison από τον Euan Spark, με την Albion πάντως να φαντάζει πολύ δύσκολο να προκριθεί, ακόμα κι αν μείνει στη 2η θέση, αφού δε φαίνεται -βαθμολογικά- να είναι από τις 4 καλύτερες δεύτερες των 8 ομίλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.