Progres Niedercorn-Rangers (preview)

Στο Stade Josy Barthel του Λουξεμβούργου οι Rangers καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 κόντρα στην Progres Niedercorn. Οι Gers είχαν νικήσει χάρη σε ένα γκολ του Kenny Miller στο 37’, αν και πολλοί περίμεναν ότι θα επικρατούσαν με πολύ μεγαλύτερο σκορ κόντρα στο outsider από το Λουξεμβούργο. Οι Gers παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την ΑΕΛ Λεμεσού που επικράτησε 4-0 της St Joseph του Γιβραλτάρ στο πρώτο ματς.
Στο 1-0 των Gers επί της Progres Niedercorn ξεκίνησαν οι νεοαποκτηθέντες  Ryan Jack, Fabio Cardoso και Dalcio ενώ δύο ακόμα από τις νέες μεταγραφές έκαναν ντεμπούτο ως αλλαγή, οι Alfredo Morelos και Daniel Candeias.
Σύμφωνα με τον coach των Rangers, Jonatan Johansson, δύο ακόμα νεοαποκτηθέντες, οι Eduardo Herrera και Carlos Pena είναι διαθέσιμοι για την αποψινή αναμέτρηση, αν και είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Ο Barrie McKay θα απουσιάσει μιας κι όλα δείχνουν ότι ο ταλαντούχος εξτρεμ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Bruno Alves που ήταν στο Confederations Cup με την εθνική Πορτογαλίας.
Εκτός αποστολής και οι Rob Kiernan, Andy Halliday, Matt Crooks, Harry Forrester, Michael O'Halloran και Joe Dodoo.
Ο τεχνικός των Rangers, Pedro Caixinha, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δει σαν τελικό το αποψινό ματς, ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων. Paolo Amodio, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μας το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά για να πιάσουμε την ίδια απόδοση, ελπίζω οι παίκτες να βρεθούν σε καλή μέρα και να μην κουραστούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.