2-1 στην παράταση η Livi, μέσα στο Falkirk Stadium

Mε γκολ του Raffaele de Vita στο 101’ της παράτασης η Livingston νίκησε 2-1 τη Falkirk και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup Σκωτίας.
Τρεις αλλαγές για τη Falkirk στην ομάδα που έχασε από τη St Mirren, με τους Tom Taiwo, Luca Gasparotto και James Craigen να ξεκινούν στη θέση των Rory Loy, Joe McKee και του τιμωρημένου Aaron Muirhead.
Δύο αλλαγές είχε η Livingston από το προηγούμενο παιχνίδι της με τους Nicky Cadden και Scott Robinson να παίρνουν τη θέση των Jackson Longridge και Dale Carrick στο βασικό σχήμα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα κι είχαν δύο ευκαιρίες με τους Myles Hippolyte και Nathan Austin, όμως το σκορ άνοιξε η Livingston στο 32’ με τον  Scott Robinson. Η Falkirk έφερε το ματς στα ίσα στο 40’ με γκολ του James Craigen κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 71’ όταν ο Joe McKee με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Το ματς κρίθηκε στην παράταση με τον Raffaele de Vita (που είχε μπει στο 73’) να σημειώνει στο 101’ που έστειλε τη Livingston στα προημιτελικά του σκωτσέζικου League Cup.
FALKIRK: Thomson, Watson, Grant, Gasparatto, Gallacher, Taiwo, Kerr, Harris (Miller 57), Craigen (Shepherd 102), Hippolyte (McKee 69), Austin (90+2).
LIVINGSTON: Alexander, Lithgow, Gallagher, Halkett, Mullin, Pittman, Byrne, Robinson (Carrick 63, Mackin 113), Cadden (Longridge 62), Jacobs, Mullen (De Vita 73).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.