3-2 στο Ibrox oι Hibs του Lennon

Η επιστροφή του Neil Lennon στο Ibrox αποδείχθηκε οδυνηρή για τους οπαδούς των Rangers, που είχαν κάνει sold out ένα μήνα, για να …υποδεχτούν τον πρώην τεχνικό –και παλιό παίκτη- της Celtic. Ο Lennon είχε δηλώσει πως του έλειψαν οι επισκέψεις στο Ibrox κι απόλαυσε ιδιαίτερα τη σημερινή, αφού ως τεχνικός της Hibernian είδε την ομάδα του να επικρατεί 3-2.
Oι Rangers ξεκίνησαν εκρηκτικά και προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Alfredo Morelos μετά από εκτέλεση φάουλ του Daniel Candeias κι είχαν δοκάρι στο 22’ με τον Kenny Miller
Δευτερόλεπτα μετά το δοκάρι του Miller οι Hibs έφεραν το ματς στα ίσα, με εξαιρετικό τελείωμα του Simon Murray που έφτασε ήδη τα 10 γκολ αυτή τη σεζόν.
Σε ένα πολύ σκληρό και γεμάτο ένταση ματς, η κόκκινη κάρτα έδειχνε αναπόφευκτη και τη δέχτηκε ο Ryan Jack στο 37’ σε μια αψιμαχία του με τον Dylan McGeouch. Ο μέσος των Hibs πήρε κίτρινη κι είδε την ομάδα να γυρίζει το ματς 3 λεπτά αργότερα. Ο Simon Murray μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Vykintas Slivka που έστειλε τη μπάλα να βρει πρώτα στον δεξιό μπακ των Gers, James Tavernier και να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτογκόλ και πιθανότατα η μπάλα δεν θα κατέληγε στα δίχτυα αν δεν έβρισκε στον αμυντικό των Gers. Στο 45’ οι Hibs έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ κι ήταν ο keeper, Wes Foderingham, που κράτησε όρθιους τους Rangers, σταματώντας εντυπωσιακά τον John McGinn.
To τρίτο γκολ ήρθε στο 65’ για τη Hibernian, με βολίδα του Vykintas Slivka έξω από την περιοχή κι η συνέχεια έδειχνε χειρότερη  για τους γηπεδούχους με τους Hibs να ψάχνουν κι άλλα γκολ. Η Ηibernian έχασε ευκαιρίες με τους Anthony Stokes και Efe Ambrose κι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 81’ με κεφαλιά του James Tavernier. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι πήραν δύναμη από το 2-3 και πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν.
Οι Hibs έκαναν το 2 στα 2 με τον Neil Lennon να φεύγει με το διπλό από το Ibrox στην πρώτη του επίσκεψη ως τεχνικός της Hibernian.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Cardoso, Alves, Hodson (Herrera 45) Candeias (Wilson 45), Dorrans, Jack, Windass, Morelos (Pena 65), Miller.
HIBERNIAN: Marciano, Whittaker, Ambrose, Hanlon, McGregor, Stevenson, McGinn, Slivka (Gray 89), McGeouch, S.Murray (Swanson 82), Stokes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.