Aπίστευτοι Accies, 3-0 τη Dundee

Η Hamilton, παρότι έδειχνε να παραπαίει στο πρώτο δεκάλεπτο, νίκησε τελικά με το εμφατικό 3-0 τη Dundee, σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη ματς.
To ξεκίνημα ήταν πολύ κακό για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 3’ το λάθος του Γιώργου Σαρρή έδωσε την ευκαιρία στον Scott Allan να μπει μόνος του προς την εστία, όμως ο μέσος των φιλοξενούμενων αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση, γύρισε τη μπάλα στον Marcus Haber κι η ευκαιρία χάθηκε.
Στο 8’ ο Faissal El Bahktaoui έχασε μια ακόμα ευκαιρία καθώς νικήθηκε από τον keeper των Accies, Gary Woods, πήρε το rebound κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι είναι ζήτημα χρόνου να δεχτεί γκολ η Hamilton οι γηπεδούχοι σκόραραν. Ο μέσος των Accies. Darian MacKinnon, έκανε με ένα δυνατό σουτ το 1-0 στο 24’ και στο 36’ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά στον \Steven Boyd κι ο 20χρονος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον keeper της Dundee, Scott Bain, μια εξαιρετική λόμπα κάνοντας το 2-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν πια ψυχολογία κι έβγαιναν μπροστά, ωστόσο η Dundee δε σταμάτησε να χάνει ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη της δόθηκε στο 78’ όταν ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε πέναλτι στον Danny Williams. Το εκτέλεσε ο Scott Allan στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 84’ ήταν η Dundee που παραχώρησε πέναλτι όταν ο Kevin Holt ανέτρεψε τον David Templeton. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Dugie Ιmrie, γιορτάζοντας ιδανικά τα 200 του ματς με την ομάδα του Lanarkshire.
Μεγάλη νίκη, με βάση το σκορ και την εξέλιξη του αγώνα, για τη Hamilton που έχει χάσει μόνο το ένα από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Dundee. Oι Dark Blues γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και βρίσκονται ήδη στο βυθό της βαθμολογίας.

HAMILTON: Woods, Σκόνδρας, McMann, Imrie, Docherty, Bingham (Longridge 57), Crawford (Redmond 86), MacKinnon, Donati, Boyd (Templeton 65), Σαρρής.
DUNDEE: Bain, Kerr, Holt, O’Dea (Waddell 54), Kamara, Allan, McGowan (O’Hara 79), El Bakhtaoui, Hendry, Wolters (Williams 33), Haber. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.