Mε Goncalves η Hearts, 1-0 την Kilmarnock

Σε ένα ματς με δύο κόκκινες, μία για κάθε ομάδα, η Hearts νίκησε 1-0 στο Rugby Park την Kilmarnock. Για τους φιλοξενούμενους μάλιστα αυτός που αποβλήθηκε στο 69’ ήταν ο Isma Goncalves που είχε ανοίξει το σκορ στο 6’.
O βετεράνος επιθετικός, Kris Boyd, επέστρεψε στην ενδεκάδα της Kilmarnock φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Dom Thomas να επιστρέφει στα χαφ εχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Η Hearts είχε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που έχασε 4-1 στο Celtic Park στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον John Souttar να παίρνει τη θέση του Aaron Hughes στην άμυνα, τον Connor Randall να ξεκινά στα χαφ αντί του Prince Buaben και τον Isma Goncalves να παίρνει τη θέση του νεαρού Lewis Moore στην επίθεση. Η Hearts άνοιξε το σκορ νωρίς, με τον Rafal Grzelak να βγάζει την μπάλα στον Isma Goncalves κι ο Πορτογάλος να την στέλνει στα δίχτυα με ένα χαμηλό έξυπνο σουτ, μόλις στο 6’. Ο Goncalves έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στη συνέχεια όταν νικήθηκε από τον keeper των γηπεδούχων, Jamie MacDonald, ενώ στη συνέχεια ήταν ο goalkeeper της Hearts, Jack Hamilton, που κράτησε όρθια την ομάδα του σταματώντας τον Rory McKenzie.
Στο 68’ ο Kirk Broadfoot γκρέμισε τον Goncalves με ένα σκληρό φάουλ κι οι δύο παίκτες αρπάχθηκαν στο έδαφος, με τον διαιτητή, Stephen Finnie, να τους αποβάλλει αφού πρώτα συμβουλεύθηκε τον βοηθό του, Calum Spence.
Η Killie προσπάθησε να πιέσει, χωρίς να πείσει ότι μπορεί να ισοφαρίσει, ενώ η Hearts έδειχνε ότι θα πετύχαινε δεύτερο γκολ.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Hearts στο Rugby Park μετά τον Απρίλιο του 2013 και πρώτη με τον Jon Daly στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού. Η Kilmarnock συμπλήρωσε δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της στη φετινή Premiership.

KILMARNOCK: MacDonald, Taylor (O’Donnell 72), Broadfoot, Boyd, McKenzie, Thomas, Burke (Jones 45), Erwin, Greer, Wilson (Samizadeh 87), Frizzell.
HEARTS: Hamilton, M.Smith, Souttar, Berra, Grzelak, Brandon (,Nowak 81) Randall, Cowie (Martin 90+1), Djoum, Lafferty (Stockton 85), Goncalves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.