Aberdeen-Dundee (preview)

Η Aberdeen ξεκίνησε κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και υποδέχεται πάνοπλη τη Dundee, με τον Derek McInnes να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ψάχνοντας για την τέταρτη σερί νίκη αυτή τη σεζόν.
Η Dundee μετρά δύο σερί ήττες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και δεν θα έχει στη διάθεση της τον επιθετικό, Sofien Moussa, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο. Παραμένουν εκτός μάχης ο αρχηγός Darren O'Dea και οι Randy Wolters, Kostadin Gadzhalov, Craig Wighton, Julen Etxabeguren και James McPake, ενώ έχει πιθανότητες να επιστρέψει ο Roarie Deacon.
Αν η Dundee χάσει θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-99 που είχε γνωρίσει την ήττα και στα 3 πρώτα ματς πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που νίκησε τους Dons στο πρωτάθλημα ήταν τον Δεκέμβρη του 2004, με την Aberdeen να έχει κερδίσει τα 6 τελευταία ματς κόντρα στη Dundee με συντελεστή τερμάτων 18-1. Οι Dons έχουν σκοράρει και στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Dundee, τελευταία φορά που δεν το πέτυχαν ήταν τον Δεκέμβριο του 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.